Chakra Safari

De Safari van 14 augustus is volgeboekt 🌞 Zou je graag ook eens mee gaan, stuur dan een mail dat je interesse hebt naar chakrasafari@gmail.com 🌞

Op de prachtige buitenplaats De Hoorneboeg,  gelegen midden in de  stilte van de natuur aan de Hoorneboegse heide in Hilversum nemen we je mee op ontdekkingsreis door de 7  hoofdchakra’s. Een mooie mix van een workshop en een mini-retraite van één hele dag.  

We heten je welkom in de knusse Tipi van waaruit we in het bos en op de hei weer verbinding gaan maken met onszelf, de natuur en elkaar.

Je gaat ervaren welke chakra’s in balans of geblokkeerd zijn.

Om de energie weer vrij te laten stromen zodat de kwaliteiten van de chakra’s weer tot bloei komen zullen we meditaties, kleine rituelen en oefeningen doen. 

Gaandeweg de dag leer je meer over de eigenschappen van de chakra’s waar je in je dagelijks leven mee te maken hebt.

Met vooral voelen en ervaren als ingang. Zo word je uitgenodigd door je lichaam en je intuïtie om weer te gaan luisteren naar je innerlijke stem en opnieuw aandacht te gaan geven aan de thema’s die daarom vragen.

 

Er is nog plaats op zaterdag 14 augustus van 10.00 tot 16.00 uur. 🎈🌞

 

De investering bedraagt €149,- Dit is inclusief koffie/thee, lekkers, een heerlijke lunch van Bij de Tuinman, een notitieboekje met pen en een leuk cadeautje. Natuurlijk krijg je ook een hand-out met informatie over de chakra's, de oefeningen en tips voor thuis.

Wil je je aanmelden of heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar chakrasafari@gmail.com.

Direct een plaatsje reserveren kan in de webshop. of via de knop hieronder.

Het lijkt ons leuk je te ontmoeten,

Mirjam en Helen. 

❤️🧡💛💚💙💜🤍

De Chakra Safari is een samenwerkingsproject van Migaia en Praktijk Yuta