Reiki, ontspanning, bewustwording, Reiki cursus, verzachting bij pijn

Covid-19

Voorlopig werk ik in verband met het Coronavirus uitsluitend op ruim geplande afspraak, zowel bij individuele consulten als Reiki-cursussen. Bij de cursus houden we waar mogelijk afstand en daarom geef ik de lessen aan maximaal twee personen tegelijk. Uiteraard draag ik zorg voor een goede hygiëne en ventilatie. Ook bij de Reiki behandelingen volg ik de leidraad infectiepreventie van het NIBIG (e.a.). Na elke cliënt wordt alles verschoond. Als je wilt kun je een eigen handdoek of laken meenemen maar dat hoeft niet. Voor de momenten waarop we geen afstand houden dragen we beiden een mondkapje tijdens de sessie. Verder vertrouw ik erop dat we elkaar tijdig informeren over eventuele Corona-achtige klachten, in dat geval kan de afspraak kosteloos verschoven worden naar een andere datum. Geheel annuleren kan nog steeds tot uiterlijk 24 uur voor aanvang zonder kosten.

Het is momenteel ook verplicht om je contactgegevens te noteren. Deze gegevens kunnen alleen opgevraagd worden door de GGD in geval van een besmetting. Na 14 dagen worden je gegevens weer verwijderd.

Wkkgz

Bij het NIBIG instituut is Praktijk Yuta geregistreerd voor de Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg) en daarmee aangesloten bij een onafhankelijke geschilleninstantie. Heb je een klacht, lees dan dit document.

Reikivereniging

Helen van Dijk is lid van Reiki Vereniging Cirkel

Hiermee onderschrijft zij de door hen opgestelde ethische code 

AVG

Hier kun je lezen dat praktijk yuta zorgvuldig omgaat met je persoonsgegevens volgens de wet AVG - privacywet.

Er worden door praktijk yuta geen tracking cookies geplaatst wanneer je de website bezoekt.

Algemene Voorwaarden

De Algemene Voorwaarden van praktijk yuta kun je hier inzien.