Reactie plaatsen

Reacties

Femke Albertsma
2 jaar geleden

Hi Helen, vorige week de klankbad ontvangen en wat was deze heerlijk en verassend! Totale ontspanning en er gebeurt van alles in je lichaam! Nogmaals dank Helen! Ook voor de tijd die je er voor uit trekt, de nawerking voel ik nog steeds. Ik kom gauw terug!. Lieve groet Femke

Helen
2 jaar geleden

Heel graag gedaan lieve Femke, fijn dat je het zo prettig ervaren hebt 💜

Femke Albertsma
2 jaar geleden

Bij Helen een mini consult aangevraagd en geweest. Helen is zeer professioneel en creatief!
Het was verassend en doel treffend. Een warme persoonlijkheid en ze neemt de tijd voor je! Na afloop nog een mooie passend steentje mee gekregen. Een aanrader en voor mij voor herhaling vatbaar.

Helen
2 jaar geleden

Dankjewel Femke, daar ben ik ook blij mee! Leuk je binnenkort weer te mogen ontvangen voor een Reikibehandeling 🙂

Ganesh
2 jaar geleden

Na een aantal behandelingen heb ik onlangs de reiki 1 cursus gevolgd. Helen is heel enthousiast en waar nodig erg goed afgestemd. De cursusdagen waren warm en met veel persoonlijke aandacht.
Erg fijn dat ik nu ook mezelf kan behandelen.
Dank je wel Helen!

Helen
2 jaar geleden

Fijn om te horen Ganesh, dankjewel 🙏

William
2 jaar geleden

Mijn reiki cursus heb ik van Helen mogen leren in haar praktijk. Wat een fijn ervaring en wat een lief
warm, gepassioneerd en bijzonder mens ben je.

Het was fijn, leerzaam en, door het ook luchtig te houden op z'n tijd, vooral ook leuk! Helen heeft alles tot in detail voorbereid en verzorgd waardoor je direct het gevoel krijgt dat je welkom bent en dat ze haar kennis met liefde wilt delen. Vooral jouw persoonlijke toevoeging maken het interessant en waardevol.

Bedankt voor de lekkere en uitgebreide lunch, de kristallen, je gastvrijheid, je aandacht, enthousiasme en gedrevenheid. We houden contact.

Tot onze volgende ontmoeting!

Met hartelijke groet,
William

Helen
2 jaar geleden

Zo, dat is lief zeg, dankjewel! 😊 Heel graag gedaan en superfijn dat de Reikicursus zo goed is bevallen. Ik heb ook genoten van je inbreng, aandacht en mooie feedback aan je medecursist. Zeker tot de volgende keer!

Isabel
3 jaar geleden

Zo’n fijne, bijzondere chakra reading gehad bij Helen. Alles viel zo mooi op z’n plek en ik heb handvatten meegekregen voor de toekomst. Ook goed advies gekregen over crystallen die bij mij passen. Super blij!

Helen
3 jaar geleden

Dankjewel Isabel, ik vond het ook erg fijn en mooi hoe we op elkaar afgestemd waren, ben blij voor jou ❤️

Lisanne
3 jaar geleden

Dank je wel voor het fijne, warme en ontspannen consult! Ik heb weer nieuwe inzichten gekregen en het viel allemaal op z'n plek. Je voelt je gelijk op je gemak bij Helen, ik kan het iedereen aanraden! Een cadeau aan jezelf!

Helen
3 jaar geleden

Wat fijn om te horen Lisanne, dank je voor je aardige reactie. Ik ben heel blij dat er ook online een mooie verbinding kan ontstaan 🙂 🙌 🙏

Helen
3 jaar geleden

Door een vergissing waren de vorige reacties gewist, maar gelukkig had ik de schermfoto’s nog 😅
Zoveel lieve woorden wil je toch niet missen ❤️