Reiki, ontspanning, bewustwording, Reiki cursus, verzachting bij pijn

mini-consult

de symboliek van symptomen - de boodschap van je lichamelijke klacht

Een mini-consult van 45 minuten met je fysieke klacht als ingang. wat wil mijn klacht, mijn lichaam me vertellen?

Ik bekijk je symptomen vanuit de holistische visie dat alles met elkaar samenhangt. Wat zegt het jou en mij intuïtief, waarom kreeg je die klacht juist nu of is het er al zo lang?

Welke betekenis of mogelijke oorzaak wordt er vanuit diverse bronnen aan je symptoom toegekend?

Welk thema raakt het, welke gedachten?

Met welk chakra houdt je klacht verband?

Welk kristal zou je symptoom of je proces kunnen ondersteunen?

Tijdens dit consult vind je ongetwijfeld een aanwijzing naar iets waar je wat meer aandacht aan mag besteden. En ervaar je de uitnodiging van je lichaam om de balans weer op te maken en te herstellen.

 

Dit mini-consult is ook online mogelijk, je kunt bestellen via de webshop. En vervolgens een afspraak maken via het contactformulier of whatsapp

 

Een suggestie of goede raad in dit verband kan medische zorg niet of niet volledig vervangen, raadpleeg bij hardnekkige of sterk beperkende klachten ook altijd een arts.

 

inzicht in je conflict

Heb je last van een terugkerend misverstand met je partner, voel je irritatie bij een collega, ervaar je spanning tussen jou en een vriend of kennis?

Je kunt je enorm teleurgesteld of verdrietig voelen als je het idee hebt niet begrepen, gehoord of gezien te worden. Je gedachten vertellen je vaak dat de schuld bij de ander ligt of erger nog, dat jij niet leuk of goed genoeg bent. Die gedachten zijn pijnlijk en maken het moeilijk om het conflict op te lossen en ook jezelf trouw te blijven. Of je nu daadwerkelijk een ruzie hebt of je ervaart vooral innerlijke strijd, het kan enorm helpen om je gedachten te onderzoeken. Wat zit er verborgen onder de schijnbare aanleiding of oorzaak van het conflict, welke emotie of overtuiging brengt je echt uit evenwicht?

Ik luister graag naar je ervaring en help je te kijken vanuit een ander gezichtspunt. Met geduld en compassie, voor jou en de ander. Inzicht in hoe het gedrag is ontstaan kan je de moed geven om te luisteren naar wat je nodig hebt en daar gehoor aan te geven. liefdevol en krachtig. 

Dit mini-consult van ongeveer 45 minuten kan in de praktijk gegeven worden maar ook via een beeldverbinding, telefonisch of per chat.