kristallen

Kristallen verrijken mijn praktijk.

Vanwege de mooie kleuren en vormen, de werking en de symbolische betekenis. Je hoeft wat mij betreft niet eens te geloven dat ze medicinaal werken, ik ben van mening dat alles waar je betekenis aan geeft het dat ook heeft. Als het jou steunt bij je klacht of bijdraagt aan je welbevinden dan doet het kristal haar werk perfect.

De kracht van je geest kan je herstel zeer zeker gunstig of ongunstig beïnvloeden zoals we weten. En het gebruik van een kristal kan je helpen meer inzicht in het ontstaan van je klacht te krijgen of er meer tijd en aandacht aan te geven.

Het blijft uiteraard een middel ter ondersteuning. Bij ernstige klachten is passende zorg vanzelfsprekend.

Ik maak onder andere gebruik van:

  • Bekende kristallen die veel verschillende en heilzame eigenschappen hebben voor lichaam en geest zoals Amethist, Bergkristal en Rozenkwarts.
  • Diverse kristallen die gecombineerd met Reiki helpen de chakra's in balans te brengen.
  • Kristallen die goed kunnen werken bij specifieke klachten.

Kristaltherapie:

Hiervoor heb ik naast losse stenen ook setjes kristallen die op of naast je lichaam gelegd kunnen worden (web of grid) en samen met Reiki je energie weer in balans kunnen brengen en je klachten of symptomen kunnen verminderen of je steunen in hoe je er mee omgaat.

Bijvoorbeeld bij:

Allergieën, Angst, Blaasproblemen, Bloeddruk, Depressie, Diabetes, Gewichtsproblemen, Hoofdpijn, Huidaandoeningen, Menopauze, Menstruatieklachten, Pijn, Rugklachten, Spijsvertering, Tobben, Verkoudheid, Verlies, Verslaving, Voorhoofdsholten

Deze behandeling heeft het meeste effect in combinatie met Reiki en een gesprek over de mogelijke oorzaak van je klachten. Ik kan je kristallen aanraden voor ondersteuning bij een aantal veel voorkomende fysieke of mentaal/emotionele klachten.

Kies je voor kristaltherapie in combinatie met een Reiki behandeling dan gebruik ik passende kristallen terwijl je behandeld wordt op tafel en krijg je na afloop een voor jou geschikt knuffelsteentje mee voor thuis en onderweg.

 

In de praktijk bied ik ook op hele kleine schaal enkele bekende kristallen te koop aan, als hangertje of knuffelsteen. 

 

Let wel: Een suggestie of goede raad in dit verband kan medische zorg niet of niet volledig vervangen, raadpleeg bij hardnekkige of sterk beperkende klachten ook altijd een arts!