creatieve coaching - nieuwe beelden

Onder de naam Nieuwe Beelden geef ik creatieve coaching met fotografie en video als beeldende middelen.

Ik heb ruim 10 jaar ervaring als zelfstandig fotograaf waarbij ik werkte in opdracht (portret en reportage) en fotografielessen gaf aan enthousiaste amateur- en professionele fotografen. Daarnaast maakte ik vrij werk waarin ik een manier vond om emoties en traumatische ervaringen een vorm te geven. Voor mijzelf en deels ook voor de mensen die ik in beeld bracht.

 

Bij een creatieve coachings-sessie of -traject hoef je absoluut geen technische vaardigheden te hebben voor deze creatieve werkvormen. Het gaat hier om het proces en niet om het resultaat. Het is een mooie en laagdrempelige manier om contact te maken met je (onderbewuste) gevoelens, gedachten en patronen. En om uiting te kunnen geven aan je ervaring. Je kunt zelf actief iets maken, maar ook door het werk van anderen te bekijken kun je veel leren over jezelf.

Dit deel van de praktijk is nog volop in ontwikkeling, neem contact op als je met korting een aantal sessies wilt uitproberen. 

 

Daarnaast is Nieuwe Beelden een kleinschalig atelier voor creatieve workshops in kleine groepen. Voor wie net als ik veel plezier beleeft aan het creëren van beeld met een diepere laag. Foto's, fotoseries, stop-motion filmpjes en eenvoudige video's. Niet alleen leuk om naar te kijken (soms zelfs juist niet!) maar met een betekenis of energetische uitstraling die een positief effect heeft op de maker en de beschouwer. Alles kan en mag!

 

Wil je toch graag eerst werken aan je technische vaardigheden, ook daarvoor is alle ruimte. Individueel of in kleine groepen kan ik je de beginselen van goed fotograferen uitleggen. Het verruimt zeker je mogelijkheden om het beeld te maken dat je in je hoofd hebt.

 

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn en of het bij jou past? Idee voor een workshop op maat met een groepje vrienden?

Neem hier contact op voor meer informatie of stuur rechtstreeks een mailtje.