trek een kristalkaart 💎

Gepubliceerd op 16 december 2019 om 17:49

Kerstcadeautje ❤️

Welk kristal is op dit moment het meest geschikt voor mij?

Om bij je te dragen of in het zicht te leggen in deze periode, om je te steunen bij het omgaan met je fysieke klacht of thema.

Stem je af op je klacht, vraag of symptoom en start de video. Druk op gevoel op pauze (of de spatiebalk) en kijk welke steen je getrokken hebt. (je linkerhand staat voor je intuïtie, je rechter voor je ratio)

Plaats je reactie hieronder of stuur me een persoonlijk berichtje via de contactpagina en ik mail de bijpassende kristalkaart naar je toe!

(1 per persoon)

Met welke kristallen heb jij goede ervaring? Ik hoor het graag!

 

In deze versie heb ik me voornamelijk gericht op fysieke klachten. Natuurlijk worden er veel meer heilzame eigenschappen aan deze kristallen toegekend. Als de steen je raakt (zowel verrast als teleurstelt of irriteert! 😉) zoek dan zeker ook verder naar emotionele, mentale, energetische en spirituele eigenschappen van dit kristal.

In een volgende versie zullen deze eigenschappen (ook) op de kaartjes staan.

Ik heb de kaartjes samengesteld door meerdere bronnen te raadplegen; boeken, aantekeningen, internet en natuurlijk mijn eigen toepassing en intuïtie.

kristallen zijn ondersteunend en kunnen geen medische behandeling of medicatie vervangen!

Reactie plaatsen

Reacties

Helen van Dijk
4 jaar geleden

Natuurlijk wilde ik zelf ook even 💫
Ik trok Chrysocolla, helpt mij erg goed bij buikpijn 😊