Reiki, ontspanning, bewustwording, Reiki cursus, verzachting bij pijn

chakraconsulten

chakraconsult

Ik begeleid je in ongeveer 90 minuten door een uitgebreide en goed gefundeerde chakrascan op alle holistische niveaus. We maken samen de balans op, zowel energetisch en intuïtief als op basis van jouw persoonlijke ervaring.

Je ervaart gaandeweg de sessie welke chakra’s op dit moment in of uit balans zijn, welke geblokkeerd of te zwak in energie en welke chakra’s te hard werken. Er ontstaat zo een overzicht per chakra die ik toelicht en aanvul met effectieve helingsadviezen en tips voor ondersteunende kristallen die je op papier mee naar huis krijgt.

Laagdrempelig, gevoel en kennis gaan hand in hand. Een mooi instrument om je bewust te worden van je kwaliteiten en uitdagingen op deze gebieden. Ook je blinde vlek kan zomaar zichtbaar worden!

Zo wordt duidelijk hoe je jezelf uitnodigt om aan bepaalde thema’s weer meer aandacht te gaan besteden.

 

chakrascan

In een variant van ongeveer 60 minuten komen de hoofdpunten van het chakraconsult aan bod: de kwaliteiten, fysieke klachten en gedragskenmerken die zich laten zien bij onbalans in de chakra’s.

We koppelen de uitkomst van de chakrascan aan jouw persoonlijke ervaring en ik geef de passende uitnodigingen van je chakra’s voor je aan.

Er ontstaat ook hier een overzicht per chakra welke ik aanvul met helingsadviezen en tips voor ondersteunende kristallen in de vorm van een flyer.

 

chakrareading

In een sessie van ongeveer 45 minuten maken we volledig energetisch en intuïtief de balans op. We stemmen ons allebei af op jouw chakra’s en kijken wat zich wil laten zien.

Wat willen je chakra’s je daarmee vertellen? Waar nodigen ze je toe uit?

Met mijn kennis van de eigenschappen van de chakra’s en mijn gevoeligheid voor energie help ik je de signalen duiden.

Er natuurlijk krijg je ook hier de flyer met een overzicht, helingsadviezen en tips voor ondersteunende kristallen mee.

Een sessie van 60 minuten is in deze vorm ook mogelijk.

 

Op dinsdag vrijdag 15 oktober geef ik chakrareadings bij Grateful Living in 's Graveland tussen 13 en 17 uur, op afspraak. Je kunt een plaats reserveren in de agenda Een afspraak maken kan ook bij mij via WhatsApp of mail.

 

Meer waardevolle tips, meditaties en oefeningen kan ik je geven en samen met je doen tijdens een holistisch consult.

Een Reikibehandeling kan bij uitstek blokkades helpen opheffen en de energie weer laten stromen.

Ook kun je jezelf leren behandelen met Reiki tijdens een cursus van 1,5 dag.

Over de diepere betekenis van je fysieke klachten bij geblokkeerde chakra’s kan ik je meer vertellen in een mini-consult.

 

Wil je na het consult zelf meer lezen over de chakra’s?

Dan kan ik o.a. de bestsellers “Handboek Chakrapsychologie” en “Chakra werkboek” van Anodea Judith van harte aanbevelen.