Reiki, ontspanning, bewustwording, Reiki cursus, verzachting bij pijn

chakraconsulten

chakrareading

45 min

In deze sessie maken we volledig energetisch en intuïtief de balans op. We stemmen ons allebei af op jouw chakra’s en kijken wat zich wil laten zien. Wat willen je chakra’s je daarmee vertellen? Waar nodigen ze je toe uit? We tekenen of beschrijven beiden wat we waarnemen bij jouw chakra's. Met mijn kennis van de eigenschappen van de chakra’s en mijn gevoeligheid voor energie help ik je de signalen duiden.

Je krijgt na afloop de tekeningen en een flyer met een overzicht, helingsadviezen en tips voor ondersteunende kristallen mee.

Een sessie van 60 minuten is in deze vorm ook mogelijk.

 

chakraconsult

90 min

Ik begeleid je in dit consult door een uitgebreide en goed gefundeerde chakrascan op alle holistische niveaus. We maken samen de balans op, zowel energetisch en intuïtief als op basis van jouw persoonlijke ervaring.

Je ervaart gaandeweg de sessie welke chakra’s op dit moment in of uit balans zijn, welke geblokkeerd of te zwak in energie en welke chakra’s te hard werken. Er ontstaat zo een overzicht per chakra die ik toelicht en aanvul met effectieve helingsadviezen en tips voor ondersteunende kristallen die je op papier mee naar huis krijgt.

Laagdrempelig, gevoel en kennis gaan hand in hand. Een mooi instrument om je bewust te worden van je kwaliteiten en uitdagingen op deze gebieden. Ook je blinde vlek kan zomaar zichtbaar worden!

Zo wordt duidelijk hoe je jezelf uitnodigt om aan bepaalde thema’s weer meer aandacht te gaan besteden.

Meer waardevolle tips, meditaties en oefeningen kan ik je geven en samen met je doen tijdens een holistisch consult.

Een Reikibehandeling kan bij uitstek blokkades helpen opheffen en de energie weer laten stromen.

Ook kun je jezelf leren behandelen met Reiki tijdens een cursus van 1,5 dag.

Over de mogelijke betekenis van je fysieke klachten bij geblokkeerde chakra’s kan ik je meer vertellen in een mini-consult.

 

Op vrijdag 10 december ben ik te gast in de mooie en gezellige spirituele winkel Grateful Living in ‘s Graveland @grateful.livingshop 🎈
Tussen 13.00 en 17.00 uur geef ik je graag een intuïtieve chakrareading.
45 minuten, 35 euro (kennismakingstarief).

Aanmelden kan rechtstreeks op tijdstip via de website van Grateful Living.

Vrije inloop of reserveren via Whatsapp (0683451448) op de dag zelf is ook mogelijk.

Pieker je soms over een lichamelijke klacht?
Daar kan ik ook met je naar kijken. Je bent van harte welkom!

 

Wil je na het consult zelf meer lezen over de chakra’s?

Dan kan ik o.a. de bestsellers “Handboek Chakrapsychologie” en “Chakra werkboek” van Anodea Judith van harte aanbevelen.